granexperter på IKEA!

På uppdrag av IKEA Sverige, sålde Smålandsgran 2020 julgranar på IKEA:s varuhus i Sverige, från Haparanda i norr till Malmö i söder. Uppdraget gick ut på att bistå med all expertkompetens, kvalitetssäkra försäljningen och kvaliteten av köpupplevelsen för IKEA:s kunder, säkerställa och bygga upp “Christmas Village” på bästa tänkbara sätt, såväl resurs- samt säkerhetsmässigt. Inte minst sprida glädje och kunskap.

Över 100 medarbetare arbetade med julgransförsäljningen på IKEA.

Smålandsgran tog tillsammans med IKEA fram den fantastiska utbildningen “Granakademin” där all personal genomgår en utbildning och blir certifierade granexperter inför sin första arbetsdag på Smålandsgran. Kompetensnivån och kunskapen är således väldig hög inom hela företaget.

“Det känns fantastiskt kul för oss och vi får ännu ett bevis på att hårt arbete lönar sig och att vår erfarenhet och kompetens uppskattas. Särskilt kul känns det då våra hemtrakter inte ligger långt ifrån Ingvars gamla och att våra företag präglas och grundades av en stark entreprenörsanda”.
VD, Anna Benson

Notera att det ej är Smålandsgrans egna julgranar som såldes här. Inte heller ekologiska.

alt

Inte svar på din fråga?

Hör av dig, vi finns här!

Kontakta oss

Du kan nå oss via email info@smalandsgran.se, skriva din fråga direkt i formuläret här på sidan eller chatta med oss.

Vi har extremt hög beläggning under säsong och därför kan det dröja innan vi svarar, men vi gör allt för att återkoppla så snabbt som möjligt. Vi svarar alltid samma dag. Våra öppettider är 08.00 – 22.00. De flesta svar hittar du under Vanliga frågor.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.


Söker du jobb kan du kika här.


    Din webbläsare är föråldrad

    Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

    Uppdatera min webbläsare

    Jag vill fortsätta ändå ×