Hem > Leverans

Leverans

Här hittar du all info om leverans och hämtning av din julgran.

alt

Aldrig har det varit så enkelt att köpa julgran!

Vi levererar första klassens granar – direkt hem till dig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Kungälv, Kungsbacka, Alingsås, Enköping, Eskilstuna, Södertälje, Knivsta, Borås, Västerås, Uppsala och Örebro.

Du väljer mellan rödgran, kungsgran, blågran, silvergran och till och med tall. Vill du ha granris och tallris eller hämtning av granen när julen är slut så kan du även beställa det. Hämtning beställer du som ett tillägg i kassan.

Alla priser är konkurrenskraftiga och marknadsmässiga. Det enda som tillkommer är en fraktavgift på 95 kr oavsett längd, zon eller antal produkter.

Leverans sker alla dagar mellan 08.00-22.00 mellan den 22 november – 23 december på de flesta orter.

Se valbara leveransdatum för just ditt postnummer i kassan. Beställer du innan 19.00 kan du få leverans nästa dag, förutsatt att datumet är valbart. Du måste ange önskat leveransdatum samt eventuell portkod i din beställning.

Om du ej är hemma så ställer vi granen utanför din dörr och du får en avisering via sms av chauffören om att granen är levererad. Dagen innan får du ett mail om din leverans och på kvällen dagen innan efter 20.00 får du ett sms med en estimerad leveranstid. Under leveransdagen får du ett sms med en länk till en webkarta där du i realtid kan följa granen hela vägen hem till dörren.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar då det ibland tar extra lång tid vid leverans.

Vid frågor gällande leveransen kontakta oss på info@smalandsgran.se.

alt

Byte av leveransdag

Du kan enkelt byta leveransdag fram till 19.00 dagen innan.

Så här byter du leveransdag och tid:

Du klickar på ”Mitt konto” i huvudmenyn. Sedan letar du rätt på din order i listan, och trycker på ”Byt leveransdatum” till höger om den. Du kan där byta leveransdag och hämtningsdag så som du önskar. Du kan även ändra tidsfönster. Viktigt att du gör detta innan 19.00 om du har planerad leverans nästa dag. Annars debiteras en extra fraktavgift.

OBS: Fungerar endast om du skapade konto vid ditt köp. Annars kontakta oss så hjälper vi dig.

alt

Hit levererar vi

Fyll i ditt postnummer i rutan nedan för att se om vi levererar till dig.

alt

Garanti

Vår målsättning är att du ska uppleva kvalitet i allt vi gör.

Vi vill att du ska tänka på oss med ett leende.

Kan vi bli ännu bättre på något så tveka inte att höra av dig. Och du behöver aldrig vara orolig för att granen inte passar eftersom vi erbjuder en Nöjd-kund-garanti och du får alltid den gran du har beställt.

✓ Största granbutiken på nätet med alla sorters granar och längder
✓ SMS med exakt leveranstid
✓ 45 års erfarenhet
✓ Ekologiska granar. Du slipper ta in alla bekämpningsmedel
✓ Hemleverans 7 dagar i veckan (på de allra flesta orter)

 

Nöjd-kund-garanti

Vi vill att du ska känna dig säker och nöjd med din gran. Därför erbjuder vi dig en ”Nöjd-kund-garanti” som innebär att du kan känna dig trygg att vi alltid levererar det som du har beställt. Kom ihåg att vi har arbetat med granar i över 40 år och handplockar de allra bästa. Läs våra köpevillkor för fullständiga villkor.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×