Hem  >  Julgran till dina anställda

Julgran till dina anställda

Letar du efter bästa julklappen? Här är den!

alt

Dubbelkolla att vi kan leverera

Knappa in ert postnummer

Vi har levererat till mängder av företag genom åren och deras anställda. Vad kan vara en mer smart julklapp? Alla vill ha en julgran.


Vi har följande två upplägg:

 1. Alt. 1 Ni förbetalar antal granar och vi skickar fina vouchers ni kan dela ut till er personal och kanske till och med utvalda kunder. Denna voucher har en förbetald kod som ni bestämmer värdet på. Förslagsvis täcker koden den mest vanliga julgranen ca 500 kr. Den som får den vouchen kan då själv välja dag och tid för leverans, vilken typ och längd av julgran och om hen behöver komplettera med något.
 2. Alt. 2 Ni beställer x antal julgranar direkt till jobbet och kanske vid julfesten, glöggminglet etc får personalen ta med sig sin gran hem som årets julklapp. Vad kan vara mer klockrent att få med sig hem?

 3. Oavsett alternativ kommer de bli väldigt glada! Helt säkert.


  Vi hör av oss inom kort!

  Din webbläsare är föråldrad

  Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

  Uppdatera min webbläsare

  Jag vill fortsätta ändå ×