Säljer ni även julgranar i era granbutiker?

Vi säljer inte julgranar i våra granbutiker. Våra granbutiker fungerar som showrooms där man kan komma in och kolla på vårt gransortiment. Här kan du se vilken storlek och sort som faller dig i smaken. Vår personal är utbildade granexperter som hjälper dig besvara alla dina frågor om gransorter och skötselråd med mera. Vi säljer även våra egna julgransfötter och andra jultillbehör designade av vår främsta granexpert och grundare Anna Benson (by Benson). Vi har även events i våra granbutiker. Luciatåg och kanske även tomten dyker upp. Pepparkakor, glögg och även lussebullar serveras vid speciella tillfällen. Pysselhörna för barnen att göra smällkarameller finns det i utvalda butiker. Välkomna att dofta på vår ljuvliga granskog i butiksmiljö! Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att veta var vi finns denna säsong.

alt

Inte svar på din fråga?

Hör av dig, vi finns här!

Kontakta oss

Du kan nå oss via email info@smalandsgran.se, skriva din fråga direkt i formuläret här på sidan eller chatta med oss.

Vi har extremt hög beläggning under säsong och därför kan det dröja innan vi svarar, men vi gör allt för att återkoppla så snabbt som möjligt. Vi svarar alltid samma dag. Våra öppettider är 08.00 – 22.00. De flesta svar hittar du under Vanliga frågor.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.


Söker du jobb kan du kika här.


    Din webbläsare är föråldrad

    Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

    Uppdatera min webbläsare

    Jag vill fortsätta ändå ×