Hur får du granen att stå rak?

Du skruvar och skruvar och just när du tror att den är rak ropar någon att den är ”helt sned”. Det finns förklaringar på varför en del sliter sitt hår och aldrig får granen att stå rak. Och egentligen är det enkelt; fötterna skiljer sig åt och är anpassade för olika granar. Ofta är det skruvarna som är utmaningen samt att själva diametern på ”vasen” är rätt. Det finns julgransfötter med bara en ställskruv, men absolut bäst är att ha minst tre ställskruvar som man kan anpassa. Gärna fyra. Enklast är att vara två personer när julgranen ska ner i foten. Den ena håller granen så rakt som möjligt – använd gärna handskar så slipper du kåda och vassa barr – och den andra personen rattar på skruvarna i foten.

Tja, om du inte har Christmas Stand Smart, då kan du bara trampa och vara helt ensam att montera. Marknadens smartaste julgransfot. 

alt

Inte svar på din fråga?

Hör av dig, vi finns här!

Kontakta oss

Du kan nå oss via email info@smalandsgran.se, skriva din fråga direkt i formuläret här på sidan eller chatta med oss.

Vi har extremt hög beläggning under säsong och därför kan det dröja innan vi svarar, men vi gör allt för att återkoppla så snabbt som möjligt. Vi svarar alltid samma dag. Våra öppettider är 08.00 – 22.00. De flesta svar hittar du under Vanliga frågor.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.


Söker du jobb kan du kika här.


    Din webbläsare är föråldrad

    Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

    Uppdatera min webbläsare

    Jag vill fortsätta ändå ×