Du kan enkelt byte leveransdag fram till 20.00 dagen innan.

Så här byter du leveransdag och tid

Du klickar på ”Mitt konto” i menyn. Sedan klickar du på ”ordrar” i vänster spalt och om du scrollar längre ner kan du byta leveransdag och hämtningsdag så som du önskar. Du kan även ändra tidsfönster. Viktigt att du gör detta innan 19.00 om du har planerad leverans nästa dag. Annars debiteras en extra fraktavgift.

OBS: Fungerar endast om du skapade konto vid ditt köp. Annars kontakta oss så hjälper vi dig.

Leveransen

Leverans sker alla dagar mellan 08.00-22.00 mellan den 22 november – 23 december för Stockholm och mellan den 30 november – 23 december för Göteborg och mellan den 7 december – 23 december i Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje, Västerås, Malmö, Lund, Helsingborg och Uppsala. Under hela leveransperioden kan du beställa din gran och få leverans redan nästa dag. Beställning måste dock ske senast 19.00 kvällen innan. Vi levererar till och med hela den 23:e december. Du måste ange önskat leveransdatum samt eventuell portkod i din beställning. Om du ej är hemma så ställer vi granen utanför din dörr och du får en avisering via sms av chauffören om att granen är levererad. Dagen innan får du ett mail om din leverans och på kvällen dagen innan efter 20.00 får du ett sms med en estimerad leveranstid. Under leveransdagen får du ett sms med en länk till en webkarta där du i realtid kan följa granen hela vägen hem till dörren.

Vid frågor gällande leveransen kontakta oss på info@smalandsgran.se.

Era röster...

Fick hemleverans av granar från Smålandsgran.se, superbra service, kvalitet och bra pris dessutom! Nu är den klädd och julen är mer än välkommen!
Nina Hjorth
Idag har det varit julstök för hela slanten! Eftersom jag inte är helt bra ifrån mitt ryggskott än, fast låt mig säga att jag är på god väg, och Niclas själv brukar få ryggskott titt som tätt så bestämde vi oss för att beställa julgran från www.smålandsgran.se dom kör hem granen till dörren vilket är kalas! Snacka om flyt!
Laila Bagge
Hittade denna fina granen på www.smålandsgran.se levererad till dörren! Såååå skönt! Happy x-mas!
Carolina Gynning
Tippetippetiptapp….. Nu ere dags att börja tänka på Julgran att ha hemma i stugan! Jag har världens bästa tips till er som vill slippa släpa en julgran över halva stan, nu kan ni få den hemskickad!
Sara Varga
Granen står så grön och grann i stugan… Ja nu står den där. emoji Härligt! Lycka att få pynta med familjen idag. Imorgon rullar turnén vidare mot Västervik.
Sonja Aldén
Nu kom julgranen! Julen är så kort så det är lika bra att börja redan nu. #smålandsgran.se
Niclas Wahlgren
Emil levererar Smålänsk gran i år igen ! #Smålandsgran
Kristian Braun
Vi hittade inte julgransbelysningen fast granen blev så fin ändå. Tack #smålandsgran för att ni förgyllt vårt kontor!
Johanna Celion
Tack #smålandsgran #julgran #stämningsfullt #kungsgran
Anna Karlberg
Jag älskar den! #instachopped #smålandsgran
Sara Forssberg

@Smålandsgran

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Alla våra härliga granar

Smålandsgran