alt

“Rädda Liv”

Nu kan du vara med och rädda liv!
Vi samarbetar med organisationen Läkare Utan Gränser och du kan vara med och bidra till deras fantastiska arbete. Du gör det antingen i kassan där du kan runda upp till önskat belopp eller så klickar du hem “Rädda Liv – granen” och då går 50 kronor oavkortat till Läkare Utan Gränsers livräddande arbete runt om i världen. Klicka här för att komma till granen.

Om Läkare Utan Gränser
Läkare Utan Gränser eller Médecins Sans Frontières (MSF) startades 1971 i Paris av en grupp läkare och journalister. De ansåg att det behövdes en oberoende hjälporganisation som talade ut om övergrepp och missförhållanden, och satte människor före politik.

Läkare Utan Gränser är idag en av världens största medicinska humanitära organisationer. De räddar liv och lindrar nöd där de behövs som mest och bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Organisationen har fler än 67 000 anställda, varav majoriteten är anställda lokalt i de länder där de arbetar. Läkare Utan Gränser bedriver årligen omkring 450 projekt i över 70 länder runt om i världen. 1999 tilldelades vi Nobels fredspris.

Vill du veta om Läkare Utan Gränser? Klicka här

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbldsare har deligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner någon annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×