Recensioner

Fick hemleverans av granar från Smålandsgran.se, superbra service, kvalitet och bra pris dessutom! Nu är den klädd och julen är mer än välkommen!
Nina Hjorth
Idag har det varit julstök för hela slanten! Eftersom jag inte är helt bra ifrån mitt ryggskott än, fast låt mig säga att jag är på god väg, och Niclas själv brukar få ryggskott titt som tätt så bestämde vi oss för att beställa julgran från www.smålandsgran.se dom kör hem granen till dörren vilket är kalas! Snacka om flyt!
Laila Bagge
Hittade denna fina granen på www.smålandsgran.se levererad till dörren! Såååå skönt! Happy x-mas!
Carolina Gynning
Tippetippetiptapp….. Nu ere dags att börja tänka på Julgran att ha hemma i stugan! Jag har världens bästa tips till er som vill slippa släpa en julgran över halva stan, nu kan ni få den hemskickad!
Sara Varga
Granen står så grön och grann i stugan… Ja nu står den där. emoji Härligt! Lycka att få pynta med familjen idag. Imorgon rullar turnén vidare mot Västervik.
Sonja Aldén
Nu kom julgranen! Julen är så kort så det är lika bra att börja redan nu. #smålandsgran.se
Niclas Wahlgren
Emil levererar Smålänsk gran i år igen ! #Smålandsgran
Kristian Braun
Vi hittade inte julgransbelysningen fast granen blev så fin ändå. Tack #smålandsgran för att ni förgyllt vårt kontor!
Johanna Celion
Tack #smålandsgran #julgran #stämningsfullt #kungsgran
Anna Karlberg
Jag älskar den! #instachopped #smålandsgran
Sara Forssberg
Nu har även vi klätt granen. #jul #julgran #smålandsgran #hemleverans
Denise Lopez
Bor du i Stockholmsområdet? Har du skaffat dig en julgran än? Annars har jag världens bästa tips… Om du går in på www.smålandsgran.se så kan du välja bland flera olika gransorter och beställa hem den till din dörr dagen efter, eller vilken dag du vill innan den 23:e dec. Det är enkelt och till ett bra marknadsmässigt pris. Bra att veta är också att de har en Nöjd Kund-garanti som innebär att du får välja bland flera granar när den levereras, förutsatt att du är hemma när den kommer såklart. God jul!
Sonja Aldén
En riktig skönhet är nu hemlevererad och står nu på plats i vårt vardagsrum! Nu ska jag och @addstyle ut på stan och handla kulor att hänga i grenen!
Magnus Carlsson
Sonja Aldén tipsade om smålandsgran.se – hemlevererad gran i Stockholmsområdet! Perfekt för oss som kommer hem från julturné dan innan julafton! Vår gran kommer på måndag!
Magnus Carlsson
Granen klar!! Tack #Smålandsgran.se
Iwerback
Farväl Barry den XVII. Du var den finaste Kungen vi haft #barry tack @bensontheartist för granen! En gång alltid kungsgran. Det här var min 17:e.
Helen Rasmusen
Inte många veckor kvar till jul. Känner du dig stressad inför alla inköp som måste göras, all mat som ska lagas och alla klappar som ska slås in? Om så är fallet så kan jag förhoppningsvis tipsa om ett sätt att spara lite tid. Min påhittiga och begåvade kompis Anna Benson växte upp i en julgransfamilj i Småland. Sedan barnsben har hon varje år fått se hur nya granar vuxit upp, huggits ner och så småningom hamnat i ett vardagsrum välklädda med glitter, kulor och ljus. Annas pappa har levererat granar över hela Sverige i mer än 40 år. Nu har Anna tillsammans med sin bror Emil tagit till vara på sin kunskap i ämnet och startat hemleverans av marknadens allra finaste granar. Man beställer enkelt sin gran på hemsidan smålandsgran.se och nästa dag står den utanför din dörr. Kram och God Jul 🙂
Gabriel Forss
Hursom ska det bli kul när granarna börjar säljas! För den som inte vill släpa hem sin gran finns det många alternativ. Det här verkar bra. De kan även hämta granen efter jul mot en avgift. https://xn--smlandsgran-y8a.se/
Grafiska Rummet
Häromdagen så låg jag med datorn i knät och leta runt lite. Hittade då Smålandsgran Där kan man då klicka hem den gran man vill ha och få den hemlevererad dagen efter. Med enbart 50kr i frakt så var ju det taget. Det var samma priser som när man åker och köper en gran ute. Visst det är en chansning man gör men det fick bli som det blev helt enkelt. Mycket riktigt kom dom hem till mig dagen efter och om jag blev lycklig!!! Det var en Disneygran.Jag har nu en drömgran här hemma. Det bästa är att för 85kr kommer dom hem till en och hämtar granen. Lyx!!
Malin
Bor du i Stockholmstrakten måste du höra upp ordentligt nu! För vet ni, ni har sån jefla tur förstår ni. Där finns det nämligen ett företag som heter Smålandsgran. Dom kör ut valfri julgran hem till dörren hur billigt som helst. Dessutom hämtar dom den för 85 spänn. Hur svårt är det inte att göra sig av med en barrande jefla gran? Igår köpte vi vår Kungsgran (jag är så glad för det är min första Kungsgran i livet, den står på balkongen och väntar på att bli pyntad) men här i vår småstad får man hämta sin själv, så finns det någon driftig människa så ta vara på den här iden. Så smidigt och jag tror att många skulle beställa en.
Nina - "Hela Sverige bakar"
Min jultall! Love it!!!
Valerie Aflalo
Ett litet jultips, om ni vill ha en ”Disneygran” – www-smalandsgran.se är tipset! Så, det var mitt tredje adventsbidrag. #twitter #annabrolin
Anna Brolin
Julgran – direkt till dörren vilken fantastisk affärsidé och underbart enkel och bra service! Nu fick vi vår gran, och pengarna är ni väl värda efter ert tuffa slit! Heja driftiga smålänningar! Vi ses när ni hämtar den efter jul :)!
Josefin Adolfsson
Tack för en helt perfekt gran! Kunde inte blivit nöjdare! God Jul!
Pernilla Larsson
Tack tack tack för leveransen av finaste disneygranen idag! Och för att ni tog er extra tid att låta barnen välja (och plockade fram flera granar). Kommer definitivt att handla från er igen!!! Snabbt, smidigt och otroligt trevligt bemötande:) God jul!
Charlotte Carleblank
Tack för dagens leverans av en helt fantastisk gran. Jag kunde inte valt en bättre själv! Det här kommer att bli min nya tradition.
Jeanette Lackell
Tack för bra service och en kanonfin gran!
Claes Johan Pettersson
Thanks for a terrific tree – the best we’ve had in decades!
Alan Pryke
Tack! Imponerande! Killen som lämnade granen var väldigt Trevlig och vi kommer fortsätta köpa gran hos er.
Mats
Hej! Vill bara säga att jag är jättenöjd och glad att granen som jag ju inte sett var så fin! Mvh Kristina
Kristina
Hej och tack så hjärtligt för jättefin service. Granen är jättefin och lagom lång! God jul önskar vi!
Susanna och Erik Skaffman
Är jättenöjda och vill tacka så mycket för otroligt bra service och trevligt bemötande. Fick en jättefin gran och kunde inte vara nöjdare. Önskar er en riktigt god jul!
Liza Döragrip
Jag utnyttjade nöjd-kund-garantin och fick en ny gran igår och vill bara tacka för bra service, ha en bra dag!
Simon Möller
Tack! Det är den finaste gran vi har haft så jag är så nöjd och återkommer gärna i december med ny beställning. Gott Nytt År!
Marie Andén
Hej och STORT TACK! Vi har säkert haft Stockholms finaste julgran hos oss 🙂 Barnbarnet har pratat hela julen om när tomtenissen kom med julgranen till farmor och farfar. Jag är väldigt imponerad av snabba svar från Er på mail då vi trodde att vår julgran hade ”rymt” 😉 Med tungt hjärta har vi idag städat undan julen och fört bort vår perfekta gran som var lika vacker som när vi fick den. Jag har vart rekommenderat Er till alla jag känner och till nästa Jul kommer jag att fortsätta att prata varmt om Er.
Maarit med familj
Jag kommer absolut att beställa från er nästa år igen, vi var jättenöjda med granarna!
Karin Cedergren

Alla våra härliga granar

Smålandsgran