Leverans

Helt säkert kommer du att få en julgran du tycker om.

Aldrig har det varit så enkelt att köpa julgran!
Vi levererar första klassens granar – direkt hem till dig i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje och Uppsala. Du väljer mellan rödgran, kungsgran, blågran, silvergran och till och med tall. Vill du ha granris och tallris eller hämtning av granen när julen är slut så kan du även beställa det. Transporterna är dubbelt miljösmarta. Dels för att tjänsten Budbee hjälper till att fylla bilarna, dels för att vi klimatkompenserar alla koldioxidutsläpp genom organisationen ZeroMission, där vi också är certifierade.

Alla priser är konkurrenskraftiga och marknadsmässiga. Det enda som tillkommer är en fraktavgift på 75 kr*. Handlar du över 1000 kr så är frakten fri.

Leverans sker alla dagar mellan 08.00-22.00 mellan den 23 november–23 december för Stockholm och mellan den 7 december – 23 december för Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje och Uppsala. Under hela leveransperioden kan du beställa din gran och få leverans redan nästa dag. Beställning måste dock ske senast 20.00 kvällen innan. Vi levererar till och med hela den 23:e december. Du måste ange önskat leveransdatum samt eventuell portkod i din beställning. Om du ej är hemma så ställer vi granen utanför din dörr och du får en avisering via sms av chauffören om att granen är levererad. Cirka 60 minuter innan leverans får du också en sms-avisering om att granen är på väg. Kvällen innan får du ett mail och sms som en påminnelse.

Vid frågor gällande själva leveransen vänligen kontakta vår transportör Budbee på support@budbee.com. Under leveransdagen har du även möjlighet att ringa Budbee telefonsupport på nummer som anges i sms:et du får när bilen närmar sig (cirka en timme före leverans). I sms:et finns även en länk till en webkarta där du i realtid kan följa granen hela vägen hem till dörren. Du som kund har full tillgång till all information som rör din leverans och ges möjlighet att redigera och komplettera leveransinformationen ända fram till dörren. Detta för att du ska känna dig delaktig med full kontroll över hur leveransen sker.

*Gäller ej granar över 3 m (245 kr), yttre zon (125 kr) och expressleverans (95 kr).

Alla våra härliga granar

Smålandsgran