Leverans

Helt säkert kommer du att få en julgran du tycker om.

Pindeliver

Aldrig har det varit så enkelt att köpa julgran!
Vi levererar första klassens granar – direkt hem till dig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje, Västerås och Uppsala. Du väljer mellan rödgran, kungsgran, blågran, silvergran och till och med tall. Vill du ha granris och tallris eller hämtning av granen när julen är slut så kan du även beställa det. Detta gör du enklast som ett tillägg i kassan.

Alla priser är konkurrenskraftiga och marknadsmässiga. Det enda som tillkommer är en fraktavgift på 95 kr oavsett längd, zon eller antal produkter. Handlar du över 1000 kr så är frakten fri.

Leverans sker alla dagar mellan 08.00-22.00 mellan den 22 november – 23 december för Stockholm och mellan den 30 november – 23 december för Göteborg och mellan den 7 december – 23 december i Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje, Västerås, Malmö, Lund, Helsingborg och Uppsala. Under hela leveransperioden kan du beställa din gran och få leverans redan nästa dag. Beställning måste dock ske senast 20.00 kvällen innan. Vi levererar till och med hela den 23:e december. Du måste ange önskat leveransdatum samt eventuell portkod i din beställning. Om du ej är hemma så ställer vi granen utanför din dörr och du får en avisering via sms av chauffören om att granen är levererad. Cirka 60 minuter innan leverans får du också en sms-avisering om att granen är på väg. Redan kvällen innan efter 20.00 får du ett mail om en estimerad leveranstid. Under leveransdagen får du sms med en länk till en webkarta där du i realtid kan följa granen hela vägen hem till dörren.

Vid frågor gällande leveransen kontakta oss på info@smalandsgran.se.

Alla våra härliga granar

Smålandsgran